• Losion derma sea sa lipozomima i kavijarom 100ml

  • 694.08 дин.

   Category: .

  Kavijar kompleks “crno zlato” sadrži pažljivo izbalansirane hranljive elemente iz riblje ikre kombinovane sa oligopeptidima i ekstraktom alge Fucus vesiculosus. Bogat sastojcima kao što su: aminokiseline, minerali i oligo-elementi.
  U ovom losionu kavijar kombinovan sa dermosaharidima, liposomima, kolagenom i vitaminskim ovlaživačima i antioksidansima (vitamin A, vitamin E, vitamin B5 ) pruža osnovu normalnog funkcionisanja metaboličkih procesa, uz održavanje vlažnosti površinskog sloja i optimalne pH vrednosti.
  Dermosaharidi poreklom iz morskih ljuskara i algi, okrepljuju kožu pružajući anti-stres tretman. Liposomi kao nosači aktivnih komponenti olakšavaju njihov prodor u dublje slojeve kože, što je od naročitog značaja u zaštiti, prehrani i rehabilitaciji kože.
  Zbog izraženog anti-age efekta preporučuje se za svakodnevnu negu zrele i kože izložene dejstvu slobodnih radikala (UV zračenje, štetni agensi iz spoljašnje sredine), čime se obezbeđuje pojačana elastičnost, mekoća i negovan izgled.

  100% bez parabena
  bez mirisa
  pH optimalno